1

Onderwerp: Flexibele linux goeroe voor versterking team

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?
En sta jij klaar om je handen uit de mouwen te steken?

Als systeembeheerder vervul je bij ons een belangrijke rol. Je zorgt ervoor dat onze klanten onbezorgd gebruik kunnen blijven maken van onze applicaties en de bijbehorende techniek. Een belangrijke taak hierin is de security en het voorkomen van calamiteiten. Wekelijks zal je te maken krijgen met het opzetten van nieuwe servers en demo omgevingen voor projecten en het onderhoud van de pc's en servers op kantoor.
   
Wie zijn wij?

Wij zijn een groeiend bedrijf in Den Haag, werkzaam op het gebied van internettechnologie. We maken webapplicaties en werken aan online portals, koppelingen tussen bestaande systemen, betaalinterfaces, mobiele sites en SMS diensten. Er wordt gewerkt met behulp van Open Source technologie zoals Linux,  Drupal en Liferay. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit.

Met succes en veel plezier werken we al 10 jaar voor nationale en internationale klanten. Onze projecten zijn steeds groter geworden en dus zijn we bezig ons systeembeheer te professionaliseren. Wij kunnen daarom niet wachten om je aan ons team toe te voegen.

Wat bieden wij?

- De mogelijkheid om zelf het systeembeheer te optimaliseren en automatiseren. Jij bent immers degene die het systeembeheer verder vorm gaat geven.
- Technisch interessante omgevingen met failover, load balancing en grote aantallen users.
- Voldoende ondersteuning vanuit het team wanneer je technieken voor het eerst gebruikt.
- Afwisseling en uitdaging
- Informele werkomgeving met gezellige collega´s.
- Interessante werkomgeving in de Caballero Fabriek.

Wat vragen wij?

- MBO werk en denk niveau en een relevante opleiding op ICT gebied.
- Ervaring in het werken met klanten.
- Klantvriendelijk en stressbestendig.
- Kan prioriteiten stellen.
- Ervaring in het werken met Linux.
- Ervaring in support rond PHP / MySQL is een pre.

Dus ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan vandaag nog je CV met sollicitatiebrief naar vacatures@worthit.nl. Alleen brieven waarin relevente ervaring en motivatie voor deze functie worden vermeld, worden in behandeling genomen. Neem voor meer informatie gerust contact op met Willemijn ter Brugge (T 070-8200998).

2

Re: Flexibele linux goeroe voor versterking team

Hmmm Willemijn, je hebt duidelijk niet de moeite genomen om eens te kijken hoe er iha op dit soort oppervlakkige advertenties wordt gereageerd.

Pascal's Blobfree Homepage
Een dag geen NedLinux is een dag niet geleefd

3

Re: Flexibele linux goeroe voor versterking team

pascal schreef:

Hmmm Willemijn, je hebt duidelijk niet de moeite genomen om eens te kijken hoe er iha op dit soort oppervlakkige advertenties wordt gereageerd.

Al eens aan gedacht dat het geblaad op het forum gebeurd en de serieuze sollicitaties over de mail komen? En met zo'n reactie lata je zien tot welke groep jij behoord.

Heb voornamelijk OpenSuSE 13.2 maak af en toe een uitstapje naar naar ander distro's ter lering en vermaak. Dan nog maar wat levens motto's;
                Geen geklaag morgen is het weer vandaag.
                Leer elke dag iets nieuws.
                Zonder luiheid geen vooruitgang.