1 Laatst bewerkt door exaomicron (14 Nov 2013 13:30:40)

Onderwerp: Vacature: Junior DevOps Engineer (Linux/PHP) (32-40 uur/week) Zeewolde

Beste forumleden,

We zijn op zoek naar een Junior DevOps Engineer met een brede interesse. In deze baan houd je je bezig met het programmeren in PHP, scripten in bash en beheer van CentOS Linux servers voor (maatwerk) opdrachten van klanten en interne applicaties. Daarnaast zul je ook te maken krijgen met het beheer van PostgreSQL / MySQL database- en Asterisk VoIP servers. Maar kijk ook niet gek op als we een peer-to-peer Wifi verbinding gaan opzetten of aan de slag gaan met een Embedded Linux Device.

Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau. We verwachten dat je ervaring hebt met Linux, PHP, HTML, CSS en SQL. Je hebt kennis van en affiniteit met Open Source, Linux en VoIP. Je hebt een brede interesse in alles wat met ICT te maken heeft, bent flexibel, hebt doorzettingsvermogen, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, en vindt het prettig te werken in een informele omgeving.

Je hebt direct contact met de klant en zult naast het programmeerwerk dus ook betrokken zijn bij het complete ontwikkeltraject.

Ben jij iemand die zich prettig voelt met een Linux werkstation, veel plezier heeft in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van diverse, uiteenlopende ICT oplossingen, ga naar http://exa.nl/vacatures en solliciteer op deze baan.

Mvg,
Robert Verspuy

2

Re: Vacature: Junior DevOps Engineer (Linux/PHP) (32-40 uur/week) Zeewolde

wink