1

Onderwerp: Vacature: Junior DevOps Engineer (Linux/PHP) (32-40 uur/week) Zeewolde

Beste forumleden,

We zijn op zoek naar een Junior DevOps Engineer met een brede interesse. In deze functie houd je je bezig met het programmeren in PHP, scripten in bash en beheer van CentOS Linux servers voor (maatwerk) opdrachten van klanten en interne applicaties. Daarnaast zul je ook te maken krijgen met het beheer van PostgreSQL / MySQL database en Asterisk VoIP servers. Maar kijk ook niet gek op als we een peer-to-peer Wifi verbinding gaan opzetten of aan de slag gaan met een embedded Linux device.

Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau. We verwachten dat je ervaring hebt met Linux, PHP, HTML, CSS en SQL. Je hebt kennis van en affiniteit met Open Source, Linux en VoIP. Je hebt een brede interesse in alles wat met ICT te maken heeft, bent flexibel, stressbestendig en je hebt doorzettingsvermogen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, en vindt het prettig te werken in een informele omgeving. Je bent woonachtig in de omgeving van Zeewolde/Flevoland. Je beheerst de talen Nederlands en Engels vloeiend.

Je hebt direct contact met de klant en je zal ook regelmatig op locatie bij de klant zijn.

Ben jij iemand die zich prettig voelt met een Linux werkstation, veel plezier heeft in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van diverse, uiteenlopende ICT oplossingen, ga naar http://exa.nl/vacatures en solliciteer voor deze functie.

Mvg,
Robert Verspuy

ps: Dit is geen déjà-vu. Een half jaar terug heb ik een soortgelijk bericht geplaatst, maar het werk blijft opstapelen, dus we zijn opnieuw op zoek naar een extra collega!

2

Re: Vacature: Junior DevOps Engineer (Linux/PHP) (32-40 uur/week) Zeewolde

wat schuift het?

Linux is niet moeilijk, lezen wel.
"Luiheid is de motor van innovatie"
waarom begint maandag altijd 1 dag te vroeg?

Re: Vacature: Junior DevOps Engineer (Linux/PHP) (32-40 uur/week) Zeewolde

Salaris is afhankelijk van ervaring / leeftijd van de werknemer. Daarnaast is het ook een junior functie.

Maar ik zal eerlijk zijn: Exa-Omicron is een klein bedrijf dus in de eerste maanden zal het lager zijn dan marktconform. Als extra medewerker zal je genoeg 'billable' ingezet moeten worden om het salaris terug te verdienen. Er is geen groot team, waarbij je het minder snel merkt als er 1 persoon een tijdje niet billable ingezet kan worden.

Maar daar tegenover staan ook de voordelen van een klein bedrijf: Persoonlijkheid, veelzijdigheid en zeer korte communicatie lijnen. Je werkt aan meerdere projecten voor diverse klanten en dus veel afwisseling.