Onderwerp: Sentia zoekt Linux Engineers!

Senior Continuity Engineer (Linux)
Locatie: Nieuwegein / Amsterdam

Sentia verbindt mensen met een passie voor techniek, investeert in hen die graag beter willen worden in hun vak en deel willen uitmaken van een top team aan Engineers! Wij werken voor toonaangevende opdrachtgevers zoals Univé, ThiemeMeulenhoff, TamTam en de Consumentenbond, die 24/7 beschikbaarheid van hun website, eCommerce omgeving of applicatie vereisen.

Hoe doen wij dat?
Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de inrichting, optimalisatie en het beheer van professionele (web)hosting omgevingen in de AWS, Azure of de Sentia Cloud. Je coördineert en verzorgt het technisch beheer, onderhoud en de doorontwikkeling van (automatisch schaalbare) omgevingen. Tijdens de livegang van nieuwe websites, web-applicaties en updates werk je vaak samen met developers voor een soepel releaseproces. Technische uitdagingen los je direct zelfstandig op.

Hoe je dag eruit kan zien
Elke dag ziet er anders uit en dat maakt het leuk om te werken bij Sentia. De ene dag installeer je een nieuwe klantomgeving, de andere dag maak je onderdeel uit van een projectteam om de interne architectuur verder te optimaliseren. Het uitvoeren van reguliere changes, het oplossen van incidenten en het bewaken van de infrastructuur maken uiteraard ook onderdeel uit van je dagelijkse werkzaamheden. Je bewaakt de omgeving pro-actief door op zoek te gaan naar mogelijke afwijkingen en bedreigingen van o.a. misbruik door potentiële hacks of botnetwerken. Jij bijt je vast in technische problemen!

Wat we afgelopen kwartaal hebben gedaan
Naast klantimplementaties in zowel public als eigen cloud-infrastructuren, zijn we ook intern aan het kijken hoe we samen verder kunnen integreren op de vlakken van infrastructuur, deployment van omgevingen, de monitoring  en alle andere tools. Kortom; er moet nog een hoop werk verzet worden en daar kan jij deel van uit gaan maken! Tezamen bedenken we oplossingen voor de integratie en gaan we bouwen.

Wij vragen..
Je bent een ervaren Linux Engineer met goed inzicht in de cloud hosting en wat daar allemaal bij komt kijken. Jij gaat als Continuity Engineer aan de slag in een hecht team dat werkt aan bedrijfskritische applicaties voor grote klanten. Wij zijn gesteld op collega’s die nauwkeurig, verantwoordelijk, enthousiast en ambitieus  zijn. Je deinst niet terug voor een beetje tijdsdruk, kunt prioriteiten stellen en weet ook in deze situaties problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Je zult dagelijks met je collega’s sparren, maar ook zelfstandig besluiten moeten nemen.

Jouw profiel
Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat het profiel een totaalplaatje schetst. Het is dan ook zeker niet nodig om aan elk punt te kunnen voldoen. Bij Sentia kun je als Senior Engineer ook nog genoeg leren en ontwikkelen!

Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met een IT achtergrond;
- 3-5 jaar relevante werkervaring;
- Ervaring met CentOS Linux, MySQL, Apache, PHP & VMWare ESX 5;
- Ervaring met het werken volgens processen zoals ITIL, ISO9002/27001;
- Actuele Linux certificeringen (bv. RHCT/RHCE) zijn een pré;
- Kennis en ervaring met AWS en Azure is een pré;
- In het bezit zijn van rijbewijs B en bereid zijn om 24x7 OnCall diensten mee te draaien.

Wat krijg jij daarvoor terug?
Sentia heeft inmiddels zo’n 110 medewerkers, verdeeld over een werklocatie in Nieuwegein en Amsterdam. Er heerst een informele, maar professionele sfeer. Je werkzaamheden als Continuity Engineer zullen divers zijn, je krijgt verantwoordelijkheid voor de ‘Full Stack’ en de ruimte voor je eigen ideeën, inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Naast een fijne en inspirerende werkomgeving, bieden we jou natuurlijk ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden!

- Goed salaris;
- 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag;
- Pensioenregeling;
- Reis- en onkostenvergoeding;
- Vergoeding mobiele telefoon en laptop naar keuze;
- Vakinhoudelijke opleidingen, events en workshops;
- Een geweldig kantoor!;
- Dagelijks een goed verzorgde lunch;
- Maandelijkse borrel en activiteiten.

Sentia in het kort
Al meer dan 15 jaar is Sentia één van de toonaangevende bedrijven in de Benelux op het gebied van IT-Outsourcing en Managed Services. Sentia heeft in Nederland en België ruim 175 medewerkers en richt zich met haar Managed Application Continuity op de top van uitgeverijen, digital agencies, banken & verzekeraars, mediabedrijven, not-for-profit-sector, zorg-organisaties en retail-ondernemingen. Met een 94% Outsourcing Recommendation Score geven deze klanten aan dat onze aanpak werkt. Belangrijke applicaties van klanten als Achmea, Triodos Bank, Consumentenbond, Univé, Independer, Volkswagen en ThiemeMeulenhoff worden door Sentia bewaakt en beheerd op zowel Private, Public als Hybrid cloudplatformen. Sentia is ISO 27001, 14001, 9001 en NEN 7510 gecertificeerd en beschikt daarnaast over een ISAE 3402 Type II verklaring.

Kom jij ons team versterken of wil je meer weten?
Stuur je CV per e-mail naar Caro van Dijk (jobs@sentia.com). Voor vragen kun je ons ook telefonisch bereiken op 088 42 42 209. Wij maken graag kennis met jou!

2

Re: Sentia zoekt Linux Engineers!

Interessant e vacature, een oud collega van mij werkt nu bij jullie ;-)