1 Laatst bewerkt door Dustin (11 Jun 2014 08:28:49)

Onderwerp: GZ Senior Linux / Asterisk engineer met medior PHP kennis, Eindhoven

Organisatie
De organisatie is gespecialiseerd in VoIP oplossingen en zijn op dit moment bezig met een top secret project, waarin ze een unified communication product op de markt gaan zetten. Natuurlijk kan jij dat als Linux Asterisk specialist niet alleen en daarom zal je ondersteund worden door 2 back end developers, 1 front end developer en projectmanager / product ontwikkelaar.

De uitdaging binnen deze functie ligt op de gedrevenheid. Samen met je collega’s ga je aan de slag om 1 jaar tijd een werkend product te ontwikkelen. Het is een ambitieus, maar vooral ook uitdagend project waarin je op gelijke voet staat als de rest van het team en zoals het hoort kom je in een zeer informele omgeving te werken.

Functie
Als Linux Asterisk specialist is het cruciaal dat je een zeer gedreven bent op Linux Operations System, maar ook op het gebied van Asterisk VoIP. Naast het beheren van het operations system zal je verantwoordelijk zijn voor de configuratie van Asterisk. Natuurlijk gaat dit gepaard met een stukje development. Je zult in zekere mate in aanraking komen met PHP, In deze taal zal je ook het één ander moeten kunnen schrijven, evalueren en testen. Incidenteel ondersteun je bij het oplossen van derdelijns incidenten. Uiteraard wordt ervan uitgegaan dat je een goede beheersing hebt Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Eisen
-    HBO werk- en denkniveau
-    Ruime Linux ervaring (minimaal 5 jaar werkervaring)
-    Ruime kennis van SIP (Asterisk)
-    PHP development kennis op medior niveau
-    Virtualisatie kennis is een pre (denk aan KVM / OpenVZ)
-    Nauwkeurig werken

Aanbod
-    Salarisindicatie; € 3.000 - € 4.000 (afhankelijk van kennis en werkervaring)
-    Bonus mogelijkheden (Team bonussen)
-    Mogelijkheid tot 4 daagse werkweek
-    Lease auto
-    Vakantiegeld en 25 vakantiedagen
-    Laptop en mobiel (of luxe werkplek)
-    Pensioenregeling
-    Uitdagend project in een jong dynamisch team.

Ben jij de Linux – Asterisk professional die toe is aan een nieuw project? Laat het weten en bel naar 088 – 321 8 123 of laat je CV achter bij dustin@starapple.nl Een assesment op het gebied van Linux engineering, Asterisk en PHP zal onderdeel zijn van de sollicitatie procedure. Zonder de juiste achtergrond heeft het dan ook geen nut om te solliciteren.