1

Onderwerp: 'Kweenie

'Kweenie, maar volgens mij is dit forum hartstikke deaud toch ?

https://www.dropbox.com/s/fi6loyffj8zgz … 205654.png

Waarvan acte !
Jammer...

Lange tenen zijn uitstekend, dus bij uitstek, geschikt om op te gaan staan !
__________________
"Never a dull moment"

2

Re: 'Kweenie

Tja Eerde, het is echt heel spijtig maar in de loop der jaren is dit forum van een heel sucsesvol en levendig platform voor linux enthousiasten en experts eerst verworden tot een soort personal helpdesk voor lui zonder clue en interesse en vervolgens tot een beetje een dooie boel.
Zo af en toe leeft het weer eens even op hetgeen altijd een welkome afwisseling is,
maar de experts zijn grotendeels vertrokken, de kneusjes terug naar het platform waar zij vandaan komen en wat er over blijft behoud onderling contact via andere kanalen.

Ik heb het destijds zien aankomen en er voor gewaarschuwd maar ik was een zuur pruim (en dat vinden sommige mensen nog steeds.
Zoals wel vaker met dit soort communities heb ik gelijk gekregen.

Feit is dat er nog een klein groepje fanatieke OpenSourceSoftware mensen contact onderhoud.
En een nog kleiner deel daarvan, neemt af en toe de moeite om naar het Limburgse af te reizen voor een gezellige meet,  weekend of wat dan ook.

Linux is tegenwoordig heel gewoon.

Pascal's Blobfree Homepage
Een dag geen NedLinux is een dag niet geleefd

Re: 'Kweenie

Ik heb hier ook al vaker op gewezen en pleitte voor een modernisering van het forum. Dat viel niet in goede aarde. Toch ga ik hier niet over mopperen... ik neem aan dat de forum-beheerders dit allemaal ook wel weten en goed overwogen hebben. Momenteel zijn de vlagen van opleving op dit forum vaak maar heel kort.

Verder ben ik het met Pascal eens dat Linux inmiddels relatief gewoon is geworden.

Re: 'Kweenie

Ik heb het ook al vele malen aan geven, maar er is onwil

ACAB: All computers are broken. https://medium.com/message/everything-i … e5f33a24e1 "I've decided that you need gray hair and hemorrhoids to be a consultant.
The gray hair makes you look distinguished & the hemorrhoids make you look concerned."

Re: 'Kweenie

Ik weet niet waar jullie het over hebben, of ik moet me aangesproken voelen als "kneusje". Ja, het is de laatste weken wat rustiger. Maar alles is beter dan die Ubuntu forums waar kinderen lid worden en letterlijk zeggen dat ze "ff willen hangen met hun Ubuntu matties".

Kwaliteit moet niet verward worden met kwantiteit. Komt denk ik ook bij kijken dat "echte computers" uit zijn. Men heeft gadgets waar je niets meer aan kunt sleutelen en die te snel weggegooid worden om er moeite voor te doen: smartphones en tablets. Apple heeft het ontwikkelteam van iOS en MacOS al samengesmeed en Windows 10 draait op tablet zowel als op PC (en dat is er aan af te zien ook).

Als je voor een verdieping niet de diepte in moet, maar de hoogte, waarom heet het dan ....