51

Re: Hosting door neldinux

insomniux schreef:

Pascal schreef eerder dat hij weet dat er door anderen zakelijk contact met Marc is geweest. Weet iemand of Marc wellicht nog via een ander bedrijf actief is, zodat hij alsnog bereikt kan worden?

Ik heb zakelijk contact gehad met Marc en dus een deel van mijn domeinen kunnen verhuizen na bijna 20 jaar ofzo bij hem alles ondergebracht te hebben. Hoe is het me gelukt? Om de dag een e-mail sturen en hopen dat hij misschien net die e-mail openmaakt?

52

Re: Hosting door neldinux

Net als David en anderen zit ik al jaren bij NedLinux als hoster, en worstel sinds een maand met CertBot die niet update en mail die niet beantwoord wordt. Mijn ssh toegang (naar "da1") doet het nog wel, dus ik kon gelukkig backups trekken van alles en ben nu bezig te verhuizen. Heel jammer. En net als anderen maak ik me zorgen om Marc: sinds (mijn) mensenheugenis al de meest relaxte en open-source-vriendelijke hoster.

Het valt me op dat de "contact" pagina op nedlinux.com alleen een email adres vermeldt, en verder niks.

53

Re: Hosting door neldinux

Heeft iemand al kunnen achterhalen water aan de hand is?

54

Re: Hosting door neldinux

GC schreef:

Heeft iemand al kunnen achterhalen water aan de hand is?

Neuh, maar mijn tickets en meldingen van de afgelopen weken zijn wel recent afgehandeld, dus ik ben nu tevreden (en zit nou met de vraag moet-ik-geloven-dat-het-weer-goed-is, of doorgaan met verhuizen).

55

Re: Hosting door neldinux

Ook aan mijn kant is er contact geweest.
Ik twijfel er niet aan dat er een serieuze reden was voor het "geen gehoor", inmiddels alles opgelost en we laten het gewoon nu achter ons smile

56

Re: Hosting door neldinux

Dat is fijn om te lezen.

Zelf begon ik me zorgen te maken of mijn domeinen nog wel veilig waren.

IF not THEN toch

57

Re: Hosting door neldinux

Sorry voor de necro(?), ik krijg ook geen gehoor bij Nedlinux; we proberen al heel lang een rekening van ze te krijgen en een transfercode voor onze domeinen.. Mail en telefoon geen gehoor, woon toevallig in dezelfde stad en buren zeggen dat ze nooit iemand zien? hmm

Ik wil gewoon m'n rekeningen betalen en onze domeinen overzetten.

58

Re: Hosting door neldinux

Okee. The plot thickens...

IF not THEN toch

59

Re: Hosting door neldinux

Overigens lees ik op reviews dat het vaker is gebeurd dat er hick-ups waren in de communicatie. Ene keer ging het goed en dan was het even wachten. Het lijkt iets wat wel vaker gebeurt.

IF not THEN toch

60 Laatst bewerkt door Engelbertus (Vandaag 15:48:43)

Re: Hosting door neldinux

Goedemiddag allen,
Een tijd geleden kwam ik er achter dat er iets vreemd aan de hand was met 1 van mijn domeinen.
ik probeer in te loggen op nccc, maar ik kom erniet meer op. inmiddels ben ik erachter dat het domein door iemand anders geregistreerd is.
ik snap niet hoe dit kan.

Blijkbaar is mijn domeinnaam niet veilig bij nedlinux.
Hoe krijg ik die doeminnaam nu weer terug, en hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn andere domeinnaam wel veilig is?

een bijkomend probleem is dat ik op een andere site wil inloggen, waarvoor er een mail naar het daar geregstreerde mailadres wordt gestuurd. het betreft echter een mailadres van die domeinnaam, en die functioneert nu niet meer. Hierdoor kan ik op die andere site nu ook niet meer inloggen.

Ik heb 2 mailtjes hierover naar Marc en Gerrit gestuurd. Ik heb wel het idee dat er iets mee is gedaan (de Whois informatie is volgens mij in de tussentijd veranderd) maar ik heb verder geen reactie gekregen en de telefoon staat uit / is niet meer in gebruik.

Omdat mijn contactinformatie mogelijk verouderd is bij nedlinux worden er misschien verkeerde emailadressen of straatadressen gebruikt. ik zou daarom graag op een andere manier met nedlinux in contact willen komen.

misschien is er hier iemand die mij daarmee kan helpen. Daarvoor kun je mailen naar tijse400@hotmail.com..

Alvast bij voorbaat dank.

toch niet weer he!